Miellyttävä lattialämmitys Tampereelta kaikkialle Suomeen

Ota yhteyttä

Pirkan Maalämpö tarjoaa miellyttävän mukavan lattialämmityksen kaikkialle Suomeen. Vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu pienistä vapaa-ajan kiinteistöistä aina suuriin teollisuushalleihin. Vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu myös kaikille lattiamateriaaleille. 

Tasaisen lämmön ansiosta huonelämpötilaa voidaan laskea 1–2 °C asumisviihtyvyydestä ja mukavuudesta tinkimättä. Lämpötilan pudottamisen ansiosta lämmityskustannuksesi voivat laskea jopa 5–15 %.

Lattialämmityksen materiaalit ja järjestelmä

Pirkan Maalämpö käyttää vesikiertoisen lattialämmityksen materiaalien toimittajina vain luotettavia ja parhaita mahdollisia komponentteja tarjoavia toimijoita. Materiaaleja valittaessa on huomioitu niiden laatu ja sopuhintaisuus asiakkaalle. Materiaalien laadusta kertoo 10 vuoden toimintatakuu järjestelmälle ja 40 vuoden materiaalitakuu lattialämmitysputkistolle. Vesikiertoisessa lattialämmityksessä käytettävä putki on vain lämmitystarkoitukseen suunniteltua 5-kerroksista happidiffuusiosuojattua PE-RT -lattialämmitysputkea. Lattialämmitysputkea on tarjolla kolmea eri kokoa (12 mm, 16 mm ja 20 mm) käyttötarkoituksesta riippuen. 

Vesikiertoiseen lattialämmitykseen valittavat termostaatit ja jakotukit on myös suunniteltu juuri tarjoamaamme lämmitysjärjestelmää varten, joten niiden toimivuus on taattu. Jokainen tarjoamamme järjestelmä on aina yksilöllisesti suunniteltu ja asennettu. Suunnittelu tehdään asiakkaan antamien tietojen perusteella ja hänen toivomuksia kuunnellen. Lattialämmitysputkiston asentaa aina järjestelmän hyvin tunteva ja ammattitaitoinen asentaja. Mikäli kiinnostuit lattialämmityksestä, ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva ja toimiva järjestelmä.

Lämmin jalkojen alla kaikkina vuodenaikoina

Vesikiertoisella lattialämmityksellä saat kiinteistöösi tasaisen ja lähes häviöttömän ratkaisun. Lattialämmitys ei myöskään aiheuta vedon tunnetta ja lattialämmityksen ansiosta lattia tuntuu kaikkina vuodenaikoina miellyttävältä jalkojesi alla. Lattialämmitysputkistoa voidaan hyödyntää myös muihin tarpeisiin. Putkisto soveltuu esimerkiksi myös piha-alueiden sulana pitämiseen. Lattialämmitystä on myös mahdollista käyttää hyödyksi viilennyksessä, jolloin vältytään kondensoitumisvaaralta.

Huonekohtaisen lämmönsäädön ansiosta kiinteistön lämpötilan säätö henkilökohtaisiin mieltymyksiin ja tilan käyttötarkoitukseen on helppoa. Huonekohtaisella säädöllä voidaan parantaa energiatehokkuutta, sillä ylilämmittämistä ei synny.

Lattialämmityksessä hyödynnämme kotimaista osaamista, luotamme vahvasti RauHeat-ratkaisuihin.

RauHeat

Vesikiertoisen lattialämmityksen toiminta