Nykyaikaiset ja edulliset Boschin maalämpöpumput Tampereen seudulta

Ota yhteyttä

Pirkan Maalämpö myy laadukkaat Boschin maalämpöpumput Tampereen alueella.

Maalämpö on kestävä, ympäristöystävällinen valinta, ja edullinen maalämpöpumppu sopii kaikkiin asumismuotoihin. 

Jos pohdit maalämpöön siirtymistä, ota meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme erilaisista energiavaihtoehdoista.

Ympäristöystävällinen maalämpöpumppu

Maalämpöpumppu hyödyntää auringosta maahan tai vesistöön varautunutta ilmaista energiaa. Pumpun asennukseen on kolme erilaista vaihtoehtoa, sillä energiaa voidaan johtaa peruskalliosta, pintamaasta tai vesistöistä.

Asiantunteva tiimimme valitsee sinun kotisi tai yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan vaihtoehdon! Haluamme taata asiakkaillemme mahdollisimman alhaiset kustannukset ja helpon sähkön käytön.

Selvää säästöä maalämmöllä

Maalämpö on sijoitus, joka kannattaa. Vaikka maalämpöpumpun asennusprosessi voi olla hintavampi kuin muiden lämmitysjärjestelmien, se maksaa itsensä takaisin alhaisina energiakustannuksina. Auringon maahan sitomaa lämpöä voi hyödyntää Suomessakin vuoden ympäri.

Jos valitset kotiisi maalämmön, kuluja kertyy aluksi maalämpöpumpusta, lämpökaivon porauksesta, asennustöistä ja mahdollisista vanhan lämmityslaitteiston purkutöistä. Uudiskohteeseen maalämmön asentaminen on yleensä edullista.

Bosch – turvallinen valinta

1970-luvulta lähtien lämpöpumppujen ja geotermisen energian parissa työskennellyt Bosch tekee suuren osan kehitystyöstään Ruotsissa, joten yrityksen ratkaisut sopivat pohjoismaisiin ilmasto-oloihin.

Saat kauttamme Boschin korkealaatuiset lämpöpumput, jotka takaavat suurimmat mahdolliset säästöt talosi tyypistä tai asuinpaikasta riippumatta.

Kiinnostuitko maalämpöpumpuista? Pirkan Maalämpö Tampereen seudulta on apunasi hankinnassasi!

Tutustu Bosch-lämpöpumppuvalikoimaan