Ympäristöystävälliset Boschin ilmalämpöpumput Tampereen seudulla

Kysy lisää

Pirkan Maalämpö myy, asentaa ja huoltaa ympäristöystävälliset Bosch-ilmalämpöpumput Tampereen seudulla.

Ilmalämpöpumppu on vaivaton ja edullinen valinta etenkin pienen kodin lämmittämiseen.

Pumppu lämmittää ja synnyttää säästöjä heti ensimmäisestä käyttöpäivästä alkaen! Parhaimmillaan säästät jopa yli 50 % lämmityskustannuksissa.

Lämmin tai viileä koti nopeasti 

Helppokäyttöinen ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta. Se kerää lämmön ulkoilmasta ja luovuttaa sen suoraan sisäilmaan. Pumppu myös viilentää kodin nopeasti kuumina päivinä. Me tiedämme, minne pumppu kannattaa sijoittaa niin, että se toimii mahdollisimman tehokkaasti!

Yhteystiedot

Asennus ja opastus kuuluvat pakettiin

Jos harkitset ilmalämpöpumpun hankintaa, ota meihin yhteyttä! Me valitsemme sopivan pumpun juuri sinun kotisi tai yrityksesi tarpeisiin. Hoidamme ammattitaidolla myös asennuksen, mahdolliset säädöt ja käyttöopastuksen.

Ilmalämpöpumpusta saa täyden tehon irti – niin lämmityksen kuin säästöjenkin osalta – vain oikein käytettynä. Pyydä siis ammattimies hoitamaan asennus! Me myös huollamme ja korjaamme pumppusi.

Boschin ilmalämpöpumput sopivat vaihtelevaan ilmastoon

Ilmalämpöpumppu on oiva lämmitysratkaisu sähkölämmitteisiin taloihin ja asuntoihin. Se tasoittaa sisälämpötilaeroja ja puhdistaa huoneilmaa. Kesällä laite puolestaan jäähdyttää sisäilmaa viileämmäksi.

Myymme Boschin ilmalämpöpumput. Boschin tuotteiden etuihin kuuluvat mm.:

  • Joutsenmerkki ympäristön hyväksi

  • P-merkintä

  • Energiatodistus.

Saat kauttamme laadukkaat ilmalämpöpumput asennuksineen Tampereeen seudulla. Ota yhteyttä!

Kysy lisää!